حضرت آیت ا. دستغیب(ره) می‌فرمودند: روز اول ماه که می‏خواستم شهریه طلاب را واریز کنم، پول‌ها را شمردم و متوجه شدم که یازده هزار و پانصد تومان آن کم است. من در بازار افراد ثروتمند آشنا سراغ نداشتم و اگر هم سراغ می‏داشتم بنایم بر آن نبود که از کسی تقاضا کنم. در اتاقم تنها نشسته بودم؛ عرض کردم: خدایا! خودت می‏دانی بنا ندارم به سوی غیر تو دست دراز کنم و حال هم امید و اطمینانم به توست. لحظاتی بیش نگذشت که درب منزل را زدند. یک نفر برای حساب وجوهاتش آمد و بیست هزارتومان مقدار وجوهات او شد. امّا وقتی پولهایش را شمرد، گفت: آقا! معذرت می‏خواهم، بیش از این برایم میسر نشد. وجه را که شمردم دیدم یازده هزار و پانصد تومان است. می‏فرمود: بدانید! اگر برای خدا گام بردارید، درهای رزق و رحتمش را به روی شما می‏گشاید.

* یادواره شهید محراب آیت الله دستغیب، سیدمحمدهاشم دستغیب، انتشارات یاسر، بی‏جا، 1361 ش، ص22.

بی‌نیازی جستن از غیرخدا

سراغ ,پانصد ,دستغیب، ,شمردم ,تومان ,هم ,پانصد تومان ,هزار و ,و پانصد ,یازده هزار ,گفت آقا

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ اسلامی کسب درآمد اینترنتی دک تک DeckTech نقره ای موزیک کالا نت جاروبرقی صنعتی | فروش انواع جاروبرقی صنعتی و نیمه صنعتی ناب چت,تاب چت,تاپ چت,ناب گپ,تاپ گپ,تاب گپ حفاظ دیوار دانلود کتاب مختصر حقوق تجارت دکتر توکلی tolidco